Ezerháromszáz filmben szerepelt Rocco Siffredi 40 éves olasz pornószínész, aki a La Repubblica című római lap értesülései szerint most felhagy a mesterséggel. Siffredi úgy nyilatkozott az újságnak, hogy a szakma követelményeit továbbra is képes teljesíteni, de családi okból a visszavonulás mellett döntött.

Siffredi 13 éve házas, felesége magyar származású: ő is szakmabeli, de már visszavonult a pornóvilágból, ahol korábban Rosa Caracciolo néven lépett fel. Házasságukból két fiú született, egyikük négy, a másik hétéves.

"A fiaim nőnek, és már nem elég azt mondani nekik: a papa dolgozni megy, hogy pénzt keressen a családnak. Ők ugyanis már nem elégednek meg ennyivel" - mondta Siffredi, majd megnevezte a másik okot is: "Amikor húsz éve elkezdtem, nagyon zavart, hogy negyvenéves öregfiúkat láttam sokkal fiatalabb lányokkal filmezni. Ma én vagyok 40, így ideje abbahagynom."

A pornósztár egyébként elismerően nyilatkozott feleségéről: "Aranyos és okos, pontosan tudja, mi a különbség a munka keretében folytatott és a szerelmi szex között."

Siffredi mindazonáltal nem akar végleg elszakadni mesterségétől: a jövőben producerként kíván tevékenykedni.