A 34 éves topmodell Naomi Campbell nagyon jól érzi magát a felhők fölött és alig bírja ki tíz napig idelenn a földön. "A repülőgépen az ember van valahol és ugyanakkor nincs sehol sem. Ez nagyon megnyugtató" - mondta a The Guardian hétfői számában megjelent nyilatkozatában.

Emlékeztetve rá, hogy a repülőgépen senki nem csatlakozhat az emberhez és ott nyugodtan lehet olvasni, elmondta, hogy a földön eltöltött legfeljebb tíz nap után erős késztetést érez, hogy ismét a levegőbe emelkedjék. Campbellnek ez az interjúja az elsők közt volt azóta, hogy májusban pert nyert a The Daily Mirror angol lap ellen, amely 2001 februárjában felfedte, hogy a topmodell részt vett a Névtelen Alkoholista elnevezésű, önsegélyező szervezet találkozóján. A topmodell a nyilvánosság előtt mindig vitatta, hogy kábítószer problémái lennének.

A The Guardian tudósítójával folytatott beszélgetés során most elmondta, hogy változatlanul eljár a névtelen alkoholisták találkozóira, és valahányszor megérkezik valahová, megtudakolja, hogy hol tartják a találkozókat.