A beszámolók szerint nem mindennapi látványban részesültek azok a fürdőzők, akik néhány napja a Vancouver-i Wreck strandon töltötték szabadidejüket. A nudista strandon ugyanis anyaszült meztelenül megjelent a 65 éves Sir Ian McKellen is, aki ámulatba ejtette a lányokat méretes férfiasságával. A gyűrűk ura-trilógia Gandalfja új filmjének forgatási szünetében ruccant le a strandra kollégájával, Alan Cumminggal, hogy kipihenje magát. "Ian azt mondta, hogy le akar nézni a strandra, én meg igent mondtam. Fogtuk a kutyámat, Honey-t, és lementünk a strandra" - mesélte Cumming. Nem sokáig maradtak észrevétlenül, legalábbis McKellen nem.

A The Sun magazinnak nyilatkozva Cumming utólag elmondta az esetről, hogy a nudista lányok azonnal odamentek A gyűrűk ura sztárjához, és szemérmetlenül méregetni kezdték férfiasságát, sőt rá is kérdeztek, hogy valóban Sir Ian McKellenhez van-e szerencséjük.

A nők le voltak nyűgözve, ami a 39 éves színész szerint nem meglepő, hiszen McKellen állítólag csodálnivaló péniszt kapott a természettől.