Három haláleset után egy esküvő a Fiatnál: John Elkann, a vállalkozói dinasztia leszármazottja, egy hónapja a Fiat cég alelnöke, szeptember 4-én esküszik örök hűséget a nemesi családból származó Lavinia Borromeo Aresa Taverna kisasszonynak.

A másfél évvel ezelőtt elhunyt Giovanni Agnelli 28 éves unokája, John Elkann és a nála két évvel fiatalabb Lavinia öt éve jegyesek. Az Olaszországban már ma az évszázad esküvőjeként emlegetett házasságkötés megünneplésére nem kevesebb mint hétszáz vendéget hívtak meg. Az esketési szertartás színhelye egy kis kápolna lesz a Lago Maggiore egyik romantikus szigetén. A menyasszonyi ruhát Valentino tervezi Lavinia számára, aki az elmúlt években modellként dolgozott Giuliana Cella divattervezőnél.

Az esküvő megszakítja az Olaszország legnagyobb vállalkozói családját évek ótza sújtó halálesetek sorozatát. 2003 januárjában 81 éves korában elhunyt a "pátriárka", Giovanni Agnelli. 2004 május végén rákos megbetegedés vetett véget fivére, Umberto életének, júniusban pedig Giovanni Agnelli unokája, az olasz-német sztártervező, Egon von Fürstenberg távozott 59 éves korában az élők sorából.