Új szerelem érkezett a válófélben lévő Halle berry életében, ami nem más, mint egy nyávogó szőrgombóc. Berry a Catwoman (Macskanő) című film forgatásán találkozott a Playdoh nevű cicával, akibe rögtön beleszeretett.

Berry utólag bevallotta, még sosem volt macskája, és nem is szerette igazán ezeket a nyávogó állatokat. "Mindig inkább kutyás voltam, egész életemben kutyát tartottam. A Catwoman forgatása alatt azonban megtanultam szeretni és tisztelni a macskákat" - nyilatkozta Berry, aki eredetileg tanulmányozás céljából kapta a macskát. A színésznőnek ugyanis Playdoh segített elsajátítani a macskára jellemző mozgásokat és viselkedéseket.

"Úgy gondoltam, figyelgetem egy hétig, aztán visszaadom, de végül úgy beleszerettem, hogy már el sem tudnám képzelni az életem nélküle" - mondta a színésznő. "Igazából mindig gyönyörűnek és misztikusnak találtam a macskákat, de mindig olyan emberekkel éltem együtt, akik allergiásak voltak a macskaszőrre, ezért eszembe sem jutott macskát tartani. Most azonban egyedül élek, így ez nagyszerű idő a macskatartásra."