A válás után Nicole Kidman és Tom Cruise csak nagy nehezen tudott megegyezni két közös gyermekük láthatásáról, és most újabb nézeteltérés borzolja a volt házaspár idegeit - igaz, a probléma ezúttal csak szakmai természetű.

Tom bérgyilkost alakít új filmjében, a Collateral - A halál zálogában. A rendező, Michael Mann azt szerette volna, ha a zeneszerző a feszültségkeltés mesterének tartott Craig Armstrong lett volna, ő azonban nem vállalta a felkérést, mert más dolga akadt - történetesen Nicole Kidman új reklámklipjéhez komponált zenét. Mivel egy drága mozifilmmel jobban lehet keresni, mint egy reklámklippel, rögtön megindult a szóbeszéd, hogy Armstrongot Nicole tiltotta el Tom filmjétől. A színésznő sajtófőnöke azonban kategorikusan cáfolta ezt a pletykát, mondván, Kidmannek produkciós ügyekbe nincsen semmi beleszólása.

Nicole egyébként a Chanel 5 parfümöt népszerűsíti a klipben, tisztes honoráriumért: a 3,5 perces filmecskéért 3,5 millió dollár üti a markát. Nem olcsó bóvliról van tehát szó, de még így sem világos, hogy Armstrong miért a klipet választotta egy nyilvánvaló kasszasiker helyett. A filmvásznon Nicole-t és Tomot is 2004. októberében láthatjuk legközelebb, előbbit a Stepfordi feleségek (Stepford Wives) utóbbit pedig a már említett Collateral - A halál záloga (Collateral) című alkotásban.