Brian McFadden, a Westlife nevű fiúzenekar egykori tagja megosztotta a nyilvánossággal, hogy egy ízben tévét ejtett a saját fejére, amikor részegen úgy döntött: igazi balhés rock and roll sztárhoz méltóan szétveri a szállodai lakosztályát.

"Honvágyam volt, hiányzott Kerry, a feleségem, és mindenből elegem volt, úgyhogy kiittam a szobámban a minibárt. Ettől nem lett jobb, ezért ki akartam vágni a tévét az ablakon, de nem sikerült, és a fejemre esett." - vallotta be múltja sötét titkát a félresikerült rocksztár, aki azt is elárulta, hogy utálta a Westlife zenéjét.

Elmondása szerint a zenekar elhagyásának ötlete is "hirtelen, az utolsó pillanatban" jött, amikor már végképp depressziós volt amiatt, hogy ebben a zenekarban játszik. "Minden zavart - a címlapok, a nevetséges zene..." - állítja az öntudatra ébredt énekes, aki most szólókarriert tervez, de kikéri magának, hogy Robbie Williamshez hasonlítsák: "Nem akarok bárkihez is hasonlítani. Én én akarok lenni, és eladható rockot szeretnék játszani."