Szokatlan nászajándékkal kívánta meglepni a t.A.T.u-lányok egyikét, Lena Katyinát édesapja, aki egy háromhónapos tigriskölyökkel akart kedveskedni csemetéjének. Szerencsére a határőrök azonban a svéd-finn határon feltartóztatták és csempészéssel vádolták Szergej Katyint, ugyanis hamisnak bizonyultak a kis állat "úti okmányai" - olvasható a NEWS.ru orosznyelvű internetes hírportálon.

Katyin szerint a tigriskölyköt egy állatkereskedésben vásárolta, és sokáig tanakodott is, hogy őt válassza-e, vagy inkább egy krokodilcsemetét vigyen lányának. A választás végül azért esett a tigrisre, mert az apa attól tartott, hogy a krokodil nagyon hamar kinőné Lena csöppnyi fürdőszobáját - ellentétben a tigrissel, ami ugye nem nő meg egyáltalán.

Szergej Katyin azzal védekezett, hogy nem volt tudomása a hamis iratokról, ennek ellenére több mint egy napot volt kénytelen tölteni a határon, és a végén szerencsére még a tigrist is elkobozták tőle. A kreatív újgazdag azonban nem esett kétségbe, és máris valami más, szokatlan nászajándékon töri a fejét.