horoszkóp

Mészáros Andrea Armaniban megy férjhez

MTI
MTI
2004.09.13. 10:27
Mészáros Andrea, ifj. Carlo Ponti menyasszonya Armani-modellben mondja majd ki a boldogító igent híres vőlegényének, Sophia Loren és Andrea nővére pedig S. Hegyi Lucia tervezte ruhakölteményt visel majd a szeptember 18-i esküvőn. A Bazilikában rendezendő ceremónián az örömanya világos pisztáciazöld selyemszatén kosztümben lesz, amelynek magasan felálló, az arcot gyönyörűen keretező gallérja és a kézelője kézzel van gyöngyözve. A kabátka hátul kissé uszályos seszlivel kap még elegánsabb formát.

Az öltözék része a míder, amelyet alsó top gyanánt lehet a kosztümhöz felvenni, de elsősorban az esti vacsorához viselt gyönyörű nagyestélyihez illik. Ennek szoknyája hosszú, a zöldes szaténon kézzel festett rózsaszínes minta látható, a Luan by Lucia alapmotívumokat sejtetve. A míderhez való fregoli megoldású stóla is zöld-rózsaszín, kézzel festett, angyalmintás ornamentikájú.

Andrea testvére a templomi szertartáshoz selyem-len púderrózsaszín komplét visel. Az egyszerű, de rafinált szabású selyem estélyi ruha S. Hegyi Lucia kedvenc színeiben: fahéjban, rózsaszínben, aranyban játszik.