horoszkóp

Julianne Moore csak jógatanára miatt vetkőzött

IMDB
IMDB
2004.09.15. 10:17
Nem érti a nagy felhajtást a meztelen képei körül Julianne Moore. Mint arról a Velvet is hírt adott, a színésznőről 42 oldalas fotósorozat jelenik meg a W nevű művészmagazinban, amelyeken Moore többek között meztelenül is látható. Moore azonban nem érti miért vannak annyira oda a meztelen fényképektől - amelyeken egyébként nem is látszik sok minden, hiszen a vörös hajú színésznő hason fekszik egy heverőn.

Azt mondja számára mindez csak munka volt, ráadásul nagyon kellemes, hiszen a neves fotográfus, Michael Thompson, Moore jógatanárának a férje, így egyáltalán nem érezte magát kényelmetlenül a kamera előtt.

"A magazinok általában csinálnak rólad egy címlapképet, meg egy interjút valamilyen sztorival, de ehhez nekem már nincs kedvem, túl szokványos. Nincs sztorim, unalmas vagyok, mindenki tudja mi van velem. Színésznő vagyok, férjnél vagyok. Valami mást akartam, és akkor felhívtak ezzel a fotó ötlettel. csak egyféle meztelen kép készült, ráadásul Thompson a jógatanárom férje, így egyáltalán nem volt kényelmetlen." - nyilatkozta a színésznő.