horoszkóp

Michael Jackson hófehérben a bíróságon

MTI
MTI
2004.09.17. 21:35
Michael Jackson pénteken részt vett azon a tanúmeghallgatáson, amelyen az őt szexuális zaklatással vádló kiskorú fiú édesanyját kérdezte ki a védelem a kaliforniai Santa Maria bírósága előtt.

A sztár és családja hófehér ruhában érkezett meg a bíróságra, amelynek épülete előtt a rajongók tömege üdvrivalgással fogadta. A pénteki meghallgatás volt az első alkalom, hogy Jackson személyesen tudott szemtől szembe nézni azzal az asszonnyal, aki 10 hónappal ezelőtt pert indított ellene. A bíróság által csak "Jane Doe" néven azonosított nő korábbi vallomásában "ördögnek" nevezte az énekest.

A védelem azért kérte a felperes anyjának meghallgatását, hogy megbizonyosodjanak arról: a nő tudta, hogy Brad Miller magánnyomozó, akinek irodájából a járási ügyész engedélyével foglaltak le az énekesre terhelő bizonyítékokat, Michael Jackson korábbi jogi képviselőjének dolgozott. Ha ezt kimutatják, akkor kérelmezhetnék ezen, kétes módon beszerzett bizonyítékok kizárását a per menetéből.

Jackson ellen 2003 őszén indítottak pert szexuális zaklatás címén, miután a hatóságok házkutatást tartottak a kaliforniai Neverland-birtokon, és több, pedofíliáját állítólag bizonyító videót és számítógépes lemezt foglaltak le. Ügyének tárgyalása 2005. január 31-én kezdődik.