Wayne Rooney, a Manchester United tizenéves tehetsége és tizennyolc éves barátnője Coleen McLoughlin a legtrendibb brit pár szeretne lenni. Ezért a fontmilliókat kereső focista személyi vásárlási tanácsadót fogadott menyasszonya kedvéért.

A divattörténetben, tervezésben, és styleing-ban járatos szakértő abban segít, hogy Coleen kiválassza a legjobb cuccokat a manchesteri Harveys Nichols és Selfridges márkaboltokból. A lány azonban nem vegyül az amúgy tehetős vásárlókkal. A híres üzletek esti zárása után jelenik majd meg, és tanácsadója segítségével feltölti majd saját, és vőlegénye méregdrága ruhatárát.

"Különös kérés szakemberrel vásárolni. De így legalább biztos, hogy Wayne és Coleen a számára a legstílusosabb ruhákat sikerül kiválasztani" - kommentálta a ritka vállalkozást a Selfridge egyik eladója.

A tinilánynak emellett azt is tanácsolják a jóakarói, lehetőleg tartsa szemmel vőlegényét, ha sokáig szeretne még milliókat költeni. Rooney ugyanis nagy szerencsejátékos hírében áll. Nemrég sokat vesztett a kaszinóban.