Több mint háromszázezer dolláros kártérítési pert indított egy biztosítótársaság a négyszeres Grammy-díjas rocksztár Lenny Kravitz ellen, arra hivatkozva, hogy a művész New York-i luxuslakásának toalettjét gondatlanul kezelve, katasztrofális mértékben eláztatta az alatta lakó szomszéd otthonát.

A New York-i városi bíróság elé terjesztett kereset szerint Kravitz fényűzően berendezett lakása WC-jének lefolyóját "a legkülönbözőbb anyagok" dugították el, teljesen elzárva a víz útját, amely azután az alant lakó fürdőszobája, és egyéb helyiségei felé talált magának utat, rendkívüli károkat okozva a szintén luxusmódon berendezett lakásban. Az Amica Mutual Insurance Company összesen 333 850 dollárt fizetett ki Kravitz alsó szomszédjának, aki a rocksztár szerencsétlenségére korábban maga is magas beosztású menedzsere volt egy biztosító táraságnak. A tekintélyes summát a cég most Lenny Kravitztól szeretné visszakapni, aki azonban eddig még nem nyilatkozott a követelés ügyében.

A New York Soho kerületében lévő luxusház lakói egyébként hozzászokhattak egyes szomszédok "különös viselkedéséhez", hiszen a házban a zenei- és művészvilág több ismert alakja lakik, köztük például az ugyancsak nem szolid, polgári életviteléről ismert sztár, Courtney Love is.