A megújuló divany.hu állandó szerzőket keres. Pályázz, és keress pénzt!

Pályázat újságíró-bloggereknek

A megújuló divany.hu, a CEMP-csoport nőknek szóló magazinja pályázatot hirdet olyan újságíróknak, bloggereknek, akik nyitottak a világra, jól tudnak magyarul, van véleményük, kritikával szemlélik a környezetükben zajló eseményeket, számít nekik, hogy mit mennyiért vesznek meg, érzékenyek a környezetükre, a világban zajló folyamatokra, és vállalják, hogy a kiadványt az arcukkal is képviselik.

Milyen témákban várjuk a pályázatokat?

- Az utazó, sportoló, egészséges nők blogja, aki tudja, hogyan lehet a lehető legolcsóbban, legegyszerűbben legésszerűbben megoldani a létező, hétköznapi nők ilyen típusú problémáit, ismeri a mai magyar viszonyokat, és azokat képes fogyasztható formában tálalni is.

- A hétköznapi, ésszerű vásárló nő blogja, aki képes arra, hogy végigböngéssze a Tesco és a társai katalógusait, aki úgy éli az életét, hogy élni is akar, de nem akarja erre költeni mindenét, szóval ésszerűen, de jól akar élni.

- A szórakozó nő blogja, aki olvas, moziba jár, kocsmázik, kultúrafüggő, és érzékeli a tömegfogyasztó nők trendjeit, aki nem veti meg az igazán tömegkultúrát, mégis kritikusan figyeli és követi, és erről karakteres véleménye is van.

Kik jelentkezhetnek?

Bárki, aki képes és hajlandó az önálló munkavégzésre a saját otthonában, vagy bárhol, számlaképes, és persze jó koncepcióval rendelkezik a fentieken túl. Mindemellett bírja a kommentelők rohamát, agresszivitását, tartja velük a kapcsolatot, sőt bátorítja a közösséget, hogy alkossanak, beszóljanak, és a hozzászólások előre vigyék a munkáját. Bárki pályázhat természetesen több blogra, és közösségek jelentkezését sem utasítjuk el.

Hogyan néz ki egy jó pályázat?

Egy jó pályázat tartalmaz konkrét témaötleteket, legalább egy próbaposztot, de inkább többet, persze a szokásos adatokat, és egy írást arról, hogy miért béna a magyar női lapok piaca, mik lennének azok a követendő példák, trendek, esetleg konkrét újságok, amiket követni

A pályázatokat a  divanypalyazat@indamail.hu -ra várjuk, 2011. október 24-ig.