horoszkóp

Görög Zita egy kanadai színésszel jár

2004.11.22. 09:37
Chris Kramerrel, a Collector című tévésorozat főszereplőjével jár együtt három hete a Megasztár háziasszonya, Görög Zita. A modell a sorozat magyarországi forgatásán futott össze először a színésszel, és azonnal megkedvelték egymást, írja a Blikk. "Már az elején szemezgettek, majd többször elmentek közösen bulizni, vacsorázni, és egy idő után már kézen fogva jöttek a forgatásra" - tudta meg a lap a stáb egyik tagjától.

Görög Zita tegnap elutazott Kanadába, az Underworld című film második részének forgatására, amelyben ezúttal egy komoly epizódszerepet kapott. "Szerencsére az első részben annyira meg voltak elégedve vele, hogy világviszonylatban is ráharaptak Zitára, akire a rendező azon egyszerű oknál fogva osztotta a szerepet, hogy tehetségesnek tartja" - nyilatkozta Görög menedzsere, Mentes Endre, aki hozzátette, hogy a modell három hétig tartózkodik majd Kanadában, ahonnan mellesleg a barátja is származik.

Görög egyik közeli ismerőse elárulta, Kramer jövő héten befejezi Fóton a forgatást, és siet a modell után, ahol végre kettesben lehetnek.