horoszkóp

Pop- és rocksztárok ajánlják fel kegytárgyaikat

MTI
MTI
2004.11.24. 11:25
Az eBay a People for the American Way nonprofit szervezet javára jótékonysági aukciót szervez november 28-án. A pop-rockzene világsztárjai közül sokan a kézjegyükkel ellátott hangszereiket ajánlották fel erre a nemes célra, köztük: a Simon and Garfunkel duó, a Green Day, a Red Hot Chili Peppers, a Maroon 5, a Yes és az Eagles zenekar tagjai, valamint Stevie Nicks és Alanis Morissette énekesnők.

Bőséges a választék kézzel írt dalszövegekből is, ezek közül licitálni lehet Joan Baez, Sarah McLachlan, a Black Eyed Peas és a Hoobastank verseire. Mindig népszerűek az aláírt CD és vinyl borítók, több tucat kerül ezekből is kalapács alá. Az idősebbeknek kínálják Eric Clapton, Rod Stewart, a Lynyrd Skynyrd, a Styx és a Chicago dedikált lemezborítóit, míg a fiatalabbaknak a Korn, a Linkin Park, Moby és Josh Groban neve jelenthet vonzerőt.

Madonna, Joan Jett és a Barenaked Ladies együttes arany- és platinalemezei is ott szerepelnek a kínálatban, valamint dedikált poszterek Melissa Etheridge, Enya, az Offspring és a Pearl Jam bandáktól. Ezen kívül turné könyvek Madonnától, a matchbox twentytől és Josh Grobantól és még számos kegytárgy, ami hamarosan a gyűjtők féltett kincsévé válhat.