Kimi Raikkönen részegen elájult Gran Canarián

2004.12.01. 14:54
A német Bild magazin fotósa egy mattrészeg Kimi Raikkönent kapott lencsevégre Gran Canarián: a Forma-1-es versenypilóta részegen üldögél, később pedig ájultan alszik az járdán - írja az F1Racing.net Forma-1-es portál.

Az autóversenyző egy interjúban később elárulta, hogy erősen frusztrálja a média kitüntető figyelme. Úgy érzi, hogy - a hosszúra nyúlt versenyszezon kipihenésekor - már lazítani sem tud nyugodtan az újságíróktól. "Miért ne mehetnék és ihatnék meg pár italt néha én is?! Komolyan, néha azt kívánom, bárcsak én is egy átlagos fickó lennék!" - fakadt ki Raikkönen, akinek egyébként felesége sem nézi jó szemmel relaxációs technikáját. A szép fotómodell, akit a versenyző négy hónapja vett feleségül, Kanári-szigeteki nyaralásukon faképnél hagyta férjét - újabb okot szolgáltatva ezzel Raikkönennek a búfelejtésre.

Hans Stuck német sportriporter - és maga is egykori Forma-1-es versenyző - elítélte Raikkönen alkoholizálását, mivel szerinte a pilóta "szerepmodellt jelent a gyerekek és a fiatalok számára". A versenyző egy finn lapban elnézést kért viselkedéséért.