David Copperfield eltüntette Détár Enikőt

2004.12.06. 08:01
A véletlenül kiválasztott szereplők mellett Détár Enikőt is eltüntette David Copperfield, aki a hétvégén Budapesten lépett fel. A színésznőt azonban nemcsak eltüntette, de el is varázsolta a mágus, írja a Blikk. "A produkció előtt nagyon izgultam. A Mágus eltüntetett. Erről egyébként semmit sem mondhatok, hiszen aláírtam a titoktartási nyilatkozatot, és szavamat adtam David Copperfieldnek, aki csodálatos ember. Ez titok marad a férjem és a gyermekeim előtt is. Az ismerőseim állították, hogy tíz másodperc alatt jutottunk el az aréna másik oldalára. Ezt lehetetlenek tartom, tűsarkú csizmában sikerült volna ennyi idő alatt? De az időérzékem nem működött" - számolt be élményeiről a lapnak.

Détár Enikő a műsor után még találkozhatott Copperfielddel, aki kezet fogott vele, és egy aláírt fényképpel is megajándékozta.

David Copperfield szombati műsora után az éjszakai órákban egy rövid városnézésre indult, de fáradtságra hivatkozva minden más meghívást elhárított, értesült a Blikk. Tegnap utolsó pesti show-ja után azonnal tovább utazott európai turnéja következő állomására, Ostravába.