A jelek szerint Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia is megtalálta az igazit. A hétfői The Sun lesifotókat közölt a lapban Harryről, aki a dél-afrikai tengerparton szőke szerelmével elmélyülten csókolózik. A brit sajtó hetek óta cikkezett már arról, hogy a 20 éves Harry belehabarodott a Durban közelében élő Chelsy Davybe, de a legnagyobb bulvárlap hétfői kiadása szállította az első, meglehetősen pikáns képi bizonyítékot. A képsoron Harry és a bikinis Chelsy a külvilágról teljesen megfeledkezve, egy nyugágyon élvezi egymás társaságát, és a 30 fokos decemberi dél-afrikai nyarat.

Harry állítólag váratlanul érkezett a zimbabwei születésű, szülei dél-afrikai luxusvillájában éldegélő Chelsy otthonába. A herceg és kedvese az eredeti tervek szerint csak a jövő hét végén találkozott volna, de Harry barátai szerint nem bírta tovább, és repülőre ült, amit Chelsy - párhoz közel álló források szerint - boldogan fogadott.

A The Sun úgy tudja, hogy a románcra Harry apja, Károly trónörökös is áldását adta, olyannyira, hogy ő fizette Chelsy repülőjegyét, amikor a 19 éves lány a múlt hónapban Dél-Afrikából átrepült Argentínába, meglátogatni az éppen ott időző herceget. A brit sajtóban ekkor jelentek meg az első beszámolók a kapcsolatról.