A magyar televíziózás ismert személyiségeinek egyike, Lilu a Magyar Jégkorong Szövetséget népszerűsíti - jelentette be Studniczky Ferenc, a szövetség elnöke a MJSZ idei évzáró sajtótájékoztatóján. A műsorvezető örömmel vállalta el a szövetség felkérését a háziasszony szerepére, mivel édesapja többszörös válogatottként erősítette a hazai sportot, így az ismert műsorvezető már gyermekkora óta otthon van a jégkorong világában.

A szövetség vezetői elégedetten összegezték 2004 eseményeit. A sportág stratégiai támogatót talált a távközlési piac sikeres szereplője, a Pannon GSM képében. A magyar jégkorongozás egyre rangosabb helyet foglal el nemzetközi mezőnyben. Ezt igazolja az idei olimpiai selejtező torna is, ahol második helyen végzett a csapat úgy, hogy a döntőben döntetlent játszott Norvégiával, s csak a rosszabb gólkülönbsége miatt került a dobogó második fokára. Pat Cortina, a válogatott szakvezetője derűlátóan beszélt a jövő évről, melynek két kiemelt eseménye a Pannon GSM Nemzetközi Torna a kanadai, szlovák, német és magyar válogatottak szereplésével, és a debreceni Főnix csarnokban megrendezésre kerülő Divízió I. Világbajnokság lesz.

A sajtótájékoztató keretében adták át "Az év játékosa" díjakat is - Darányi Editnek (FTC Amazonok) és Ladányi Balázsnak (DAC).