Kirsten Dunst júliusban szakított szerelmével, Jake Gyllenhaallal, most viszont már az esküvőt tervezik - legalábbis erről írnak az amerikai magazinok. A szakításra állítólag azért került sor, mert az ifjú színésznő túl korainak tartotta, hogy a házasság rabigájába hajtsa a fejét, és egyébként is zavarta, hogy a filozofikus természetű Jake jobban szeret otthon olvasni, mint vele bulizni a hollywoodi partikon. Most viszont, úgy tűnik, meggondolta magát.

- Három hónapig törte a fejét, mi legyen, aztán megint összejöttek Jake-kel, és Kirsten most már biztos abban, hogy irány az oltár - meséli a színésznő egyik barátja.

Azt is suttogják filmes berkekben, hogy sokáig Jake mamája, Naomi Foner forgatókönyvíró sem rajongott azért, hogy az impulzív dívapalánta elrabolja fiacskáját. Mostanra azonban Kirsten állítólag annyira megkomolyodott, hogy a mama aggályai szertefoszlottak.

Kirsten Dunstot legközelebb az Elizabethtown című romantikus vígjátékban láthatjuk. A történetben egy szakmailag és magánéletileg is megbukott fiatalember (Orlando Bloom) hazafelé igyekszik édesapja temetésére. A repülőn megismerkedik egy több mint életvidám leányzóval (Dunst), aki kalandjaik során rádöbbenti, hogy el lehet igazodni az élet nehézségei között, csak szív és humor kell hozzá.