Harmadszorra találta meg az igazi boldogságot Nicolas Cage - a sztár ezzel a kijelentésével arra utalt, hogy csak mostani, harmadik házasságával igazán elégedett. Cage korábban Lisa Marie Presley és Patricia Arquette férje volt, de állítása szerint soha nem érzett olyan harmóniát, mint most, a 20 éves, koreai származású Kim oldalán. A 40 éves színész ezért most már ki meri jelenteni, hogy szeretne végre apa lenni, mert elérkezett az idő, hogy kisgyerekek szaladgáljanak körülötte.

Cage elhatározása komolynak látszik, mert már megismerkedett Kim népes koreai családjával, élénken tanulmányozza az ázsiai ország ősi kultúráját, sőt amióta Kim főz neki, a koreai konyha a kedvence, még az igen csípős fogásokat is beleértve. A fiatalasszonnyal egyébként egy elegáns étteremben ismerkedett meg, ahol Kim pincérnőként dolgozott.

Nicolas Cage legközelebb a The Weater Man című filmben látható, amelyben egy családos meteorológust alakít, aki meghozza élete egyik legnagyobb döntését, aztán szembesülnie kell a következményekkel. A film érdekessége, hogy Cage ezzel az akciófilmek világából visszatér az igényes filmek műfajába - a rendező pedig az a Gore Verbinski, aki nemrégiben A kör című horrort vitte sikerre.