horoszkóp

Egy aktmodell szerint Majka a szeretője

Blikk
Blikk
2005.01.07. 09:35

Egy aktmodell azt állítja, Majoros Péter tavaly nyár óta vele csalja a barátnőjét, Kiss Ramónát. Spitz Tünde a lapnak elmondta, az ózdi raperrel egy házban lakik, és gyakran átlopóznak egymáshoz egy-egy forró együttlétre. Majka tagadja az állítást.

"Pedig igaz, többször lefeküdtem Majkával. Bár a munkám miatt sokat tartózkodom külföldön, amikor Pesten vagyok, rendszeresen találkozgatunk, és összejárunk" - mondta az aktmodell, aki állítása alátámasztására megmutatta azt, a telefonjában tárolt üzenetet,a melyben Majka azt írja neki: "sietek".

A házban lakók közül egy másik személy is nyilatkozott. Elmondta, Majka nem él együtt barátnőjével, és a kapcsolatuk megromlott, ugyanis gyakran hallani őket veszekedni. Az aktmodell barátnője, Horváth Noémi is tanúsítja a szerelmi viszont.

"Eleinte a kerten keresztül osontak át egymás lakásába" - mondta a barátnő. Egy idős nő elárulta, véletlenül Majkára és az aktmodellre nyitotta a lépcsőház ajtaját, amikor csókolóztak.

Az ózdi hős tagadja, hogy Spitz Tünde a szeretője lenne. Elmondta, csupán egyszer találkozott a lánnyal egy forgatás során, és sosem volt köztük szexuális kapcsolat.