horoszkóp

Majka mégsem csalta meg Ramónát

2005.01.10. 09:51
Egy teljes napot töltött külön Kiss Ramóna és Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, hogy átgondolják jövőjüket. A pár kapcsolata kis híján zátonyra futott, miután elterjedt a hír, hogy a rapper rendszeresen csalja húszéves barátnőjét. Mint a Velvet arról már korábban beszámolt, egy aktmodell, Spitz Tünde a Blikknek néhány nappal azt nyilatkozta, Majoros tavaly nyár óta vele csalja Kiss Ramónát. Majka tagadta, hogy Tünde a szeretője lenne, és azóta az aktmodell is beismerte, hogy hazudott kettejükről.

Spitz Tünde szombaton telefonon kereste meg Majkát, aki rögzítette beszélgetésüket. "Tulajdonképpen nem is beszélgetés volt, csak monológ. Tünde elmondta: hazudott mindenkinek azért, hogy egy kis népszerűséget kapjon, de nem sejtette, mekkora balhé lesz ebből. Nem kért bocsánatot, és én nem is vártam el tőle. Csak annyit kértem, hogy tűnjön el az életemből" - nyilatkozta Majka a Blikknek.

Kiss Ramóna és Majka végül kibékült. "Nem egy ilyen nő fogja a kapcsolatunkat szétrobbantani" - nyilatkozta a lapnak a Barátok közt sztárja.