A héten Rio de Janeiroban megrendezett divatbemutatón minden leplezés nélkül láthatta a brazil közönség a 35 éves topmodell, Naomi Campbell egyik keblét: a nézők megoszlanak azt illetően, hogy az idei epizód véletlen volt, vagy szándékosan esett meg. A brit manöken a TNG divatház hat 2005-ös őszi-téli modelljét mutatta be. Naomi éppen egy fehér prémstóla alatt viselt mélyen kivágott, virágos fehér ruhában lépett a kifutóra, amikor a ruha kinyílt és a nézőközönség - meg a sok fotós - megpillanthatta a topmodell jobb mellét.

Janet Jackson amerikai énekesnővel ellentétben, akivel hasonló eset esett meg az amerikai Superbowl kupadöntőn, és bocsánatot kellett kérnie, továbbá 50 ezer dollár pénzbüntetést kellett kifizetnie, Naomi megúszta a fotósok felé küldött ártatlan és csábos mosollyal Ha a közönség egy része mégis szándékosságot feltételezett, az azzal függ össze, hogy Naomi egyik keble már tavaly is elővillant Brazíliában, a Sao Paulo-i divathéten.

A brit topmodell a brazíliai divatcárok kedvencévé vált az elmúlt időben, és ő maga is szívesen tartózkodik a dél-amerikai országban, az újévet is Riótól délre, Angra dos Reis fürdőhelyen töltötte. A Fashion-Rio divathét kedden kezdődött a brazil metropolisz modern művészeti múzeumában, 26 tervező, köztük számos fiatal alkotó mutatja be kreációit..