Schobert Norbert első gyereke, Lara születése után mélypontra került az aerobik oktató házassága - írja eheti számában a Story című lap. A férfi elmondta, a problémák akkor kezdődtek, amikor felesége, Rubint Réka terhes volt, és rengeteg rosszindulatú megjegyzést kapott az anyasággal kapcsolatban. Többek közt azt jósolták, az állandó fogyókúrái miatt biztosan nem tud egészséges gyereket szülni.

"Réka sokat sírt a gonoszkodó megjegyzések miatt" - emlékezett vissza a lap kérdésére Norbi, aki hozzátette, a terhesség kilenc hónapja szinte rémálommá vált mindkettejük számára.

Miután azonban megszületett az egészséges kislány, és Réka hazatárt a kórházból, az apa meg sem akarta fogni Larát. Arról panaszkodott, hogy a gyerek születése után feleségének nincs ideje vele foglalkozni. Rubint Rékát pedig férje távolságtartása bántotta.

"A válás eszembe sem jutott, de tele voltam kétségekkel. Mondtam Rékának, meg kell értenie, hogy nem tudok mit kezdeni hirtelen a babával. Felelősséget vállalok a gyerekünkért, mindent megteszek, hogy boldog legyen, de időre van szükségem, hogy megtanuljam szeretni" - mondta Schobert Norbi. Rubint Réka végül türelemmel kivárta, amíg férje belejön az apaszerepbe.

"Réka rengeteget tett azért, hogy együtt maradjunk. Vonzó nő maradt, nem hagyta el magát" - mondta az aerobik edző, és hozzátette, szeretne még egy gyereket.