Igen kínos helyzetbe került Tom Cruise, amikor Los Angelesben ellátogatott egy elegáns partira. Már rögtön az első percekben összefutott volt szerelmével, Penélope Cruzzal, aki jelenlegi kedvesével, Matthew McConaughey-val kart karba öltve siklott a parketten. A felek gyorsan irányt váltottak, és igyekeztek elvegyülni a vendégek között. Ám Cruise megpróbáltatásai ezzel nem értek véget: hamarosan befutott volt felesége, Nicole Kidman is, és a korábbi kínos jelenet megismétlődött.

#alt# A sztárok nem hagyhatták ki a partit, mert az egyik legfontosabb színészügynökség, a Creative Artists Agency tartotta, amelynek akkora tekintélye van Hollywoodban, hogy a hírességek még akkor sem maradhatnak távol, ha bizonyos incidensekre számíthatnak.

Továbbra sincsen biztos információ arról, hogy Cruise mikor tér vissza a következő Mission: Impossible produkció főszerepében. Még mindig viták folynak ugyanis a cselekmény alakulásáról és a költségvetésről, ezért a bemutató feltételezett időpontját már a jövő évre halasztották.