horoszkóp

Ben Stiller retteg, hogy rossz apa lesz

UIP Duna
UIP Duna
2005.02.01. 15:00

Valósággal retteg Ben Stiller, mégpedig attól, hogy ő is olyan rossz apa lesz, mint a sajátja, aki komikusi karrierje miatt feláldozta a magánéletét, és alig látta a szeretteit. Stiller kislánya, Ella Olivia ugyanis hetekig szinte nem is találkozik az apjával, mert a színész vagy forgat, vagy az aktuális film utómunkálataiban vesz részt, vagy éppen promotálja a kész alkotást - aztán minden kezdődik elölről a következő produkcióval.

"Hogyan tudnám elérni, hogy rendes élete legyen?" - panaszkodik a komikus, akit új filmje, a Vejedre ütök átütő sikere miatt immár Hollywood legnagyobb húzónevei között emlegetnek. "Évekkel korábban megfogadtam, hogy nem követem el ugyanazokat a hibákat, mint a szüleim, de úgy látszik, ez ördögi kör, amelyből nincs kiút."

Stiller azt sem tagadja, hogy kicsit féltékeny a feleségére, Christine-re, mivel mindig ő van a kislányukkal. "Ha csak tehetem, elhívom őket a forgatásokra, hogy Ella Olivia az apját is lássa néha. Félek, ha most nem alapozom meg a kapcsolatunkat, később áttörhetetlen fal emelkedik közénk, és ő ugyanúgy apa nélkül nő fel, mint én" - panaszkodott a színész.