Fény derült Korda György féltve őrzött titkára. A Story magazin értesülése szerint az énekesnek házasságon kívül van egy 25 éves lánya, Korda Judit, aki bébiszitterként dolgozik Kanadában. A lap szerint Korda eddig azért nem beszélt nyilvánosan gyermekéről, mert nem akart a családapa szerepében tetszelegni.

Korda György 1978-ban ismerkedett meg Kiss Kati táncdalénekesnővel, de szerelmük nem volt hosszú életű, írja a Blikk. Az énekest váratlanul érte a hír, hogy a nő terhes. Miután Korda hazaérkezett az egyik tengerentúli fellépéséről, itthon már egy négy hónapos csecsemő várta. Az énekes azonban ekkor ismerkedett meg jelenlegi feleségével, Balázs Klárival, akivel hamarosan összekötötték életüket. Korda annak ellenére, hogy lelkileg soha nem került közel vér szerinti lányához, mindvégig támogatta anyagilag. A 66 éves énekes a Blikknek elmondta, legutóbb karácsonykor találkozott lányával, és úgy érzi, a körülményekhez képest eleget tett apai kötelezettségeinek.

"Miért kell ezen csodálkozni? Mással is előfordult már ilyesmi. Rengeteg olyan férfi él a földön, akinek más asszonytól van gyermeke" - kommentálta az értesülést Balázs Klári. Korda György és Balázs Klári huszonöt éve él boldog házasságban, de nem született közös gyerekük.