horoszkóp

Bódi Sylvie sosem szexelt érdekből

2005.02.04. 09:18

Bódi Sylvie bevallotta, gyakran előfordult vele, hogy szexuális szolgáltatásokért cserébe kaphatott volna modellmunkát. A Playmate a Mai Napnak arról beszélt, ez többnyire akkor fordult elő, amikor még nem volt ismert.

"Én ezeken az embereken csak nevetek, szánalmas vén kéjencek, akik így akarnak maguknak csajt megszerezni. Általában burkoltan fogalmaznak, hogy nem akarok-e elmenni velük ide vagy oda, szaunázni, vagy úszni. Ilyenkor felállok, odamegyek hozzájuk, és az arcukba hajolva nagyon komolyan megkérdezem: Te engem meg akarsz_.? Ilyenkor nagyon meglepődnek és bocsánatot kérnek" - számolt be tapasztalatairól Bódi Sylvie, akit a lap annak kapcsán kérdezett, hogy a napokban egy új tinisorozathoz kerestek szereplőket az inteneten. A jelentkezőktől azonban már a válogatás előtt szexuális szolgáltatásokat kért a producer, és nyomatékosította, e nélkül esélyük sincs a szereplésre.

A magazin Gregor Bernadett színésznőt is a témával kapcsolatos tapasztalatairól faggatta. "Ilyeneket eddig csak filmekben láttam. Szerencsére nekem még sosem tettek ilyen ajánlatot. A művészvilágban egyáltalán nem találkoztam olyan esettel, hogy bizonyos szerepért, vagy munkáért szexuális szolgáltatásokat kellett volna nyújtani. A véleményem pedig az, hogy egy producer bukta, ha ez alapján választ színészt." - mondta Gregor Bernadett.