Mint arról az El País című spanyol lap beszámolt, Karl-Ludwing Rehse német divattervező a windsori kastélyban teázgatott és ruhákról beszélgetett II. Erzsébet angol királynővel, amikor hirtelen eszébe jutott, hogy rajzait a szomszéd szobába hagyta. Átment értük, de a folyosón hat kiskutyával találta szemben magát: "Mind arra várt, hogy valaki provokálja őket és elkövesse azt a hibát, hogy futásnak eredjen" - mesélte a tervező a rémisztő kaland után. Az nem derült ki egyértelműen elmondásából, hogy ő futott-e, vagy sem, mindenesetre az egyik királynői welsh terriernek sikerült belekapnia, ezért a szalonba visszatérve, kénytelen volt elnézést kérnie az uralkodótól dúlttá vált öltözékéért.

Rehse nem az első áldozata a királynői kennelnek. Évekkel ezelőtt a Whisky névre hallgató eb megharapta Lady Dianát is, és a palota személyzete többször is panaszkodott a kicsi, ám annál harciasabb állatok agresszivitása miatt.

Karl-Ludwig Rehse már több ruhát tervezett II. Erzsébetnek, és ezek általában feltűnést keltettek élénk színeik miatt. A legvitatottabb kreációja egy Harlekin-ihlette rombuszmintás blúz volt, amelyet a királynő 1999-ben, a birminghami lóversenyen viselt.