horoszkóp

Lollobrigida Sissi kastélyában járt

MTI
MTI
2005.02.08. 18:43

Bár az Operabál alkalmából tett magyarországi látogatás programja a sztár számára meglehetősen zsúfolt volt, arra mégis szakított időt, hogy február 5-én meglátogassa a gödöllői királyi kastélyt, amelyet vasárnap délután kifejezetten az ő kedvéért nyitottak ki.

A részletekről az MTI szerdán megtudta: Lollobrigida, aki korán nyugovóra tért szombat éjszaka, másnap, útban a Ferihegyi repülőtérre tett egy kis kitérőt. Bár mindez teljes titokban zajlott, mégis híre ment a váratlan látogatásnak. Többen kértek tőle autogramot, mire elhúzott a táskájából néhány saját fotót és arra kanyarította rá aláírását - tudta meg az MTI munkatársa a kastély szóvivőjétől.

Lollo megjegyezte: volt ízlése Sissinek, amikor a barokk palotát kinézte magának. Tetszett neki az a híres szépségtipp, amelynek Sissi híve volt: a magyarok világszép királynéja vaságyon aludt, párna nélkül, attól ugyanis ráncosodik a nyak. Lollo derűsen helyeselt: ezt a trükköt ő is ismeri és gyakorolja.

Lollobrigida nemcsak híres fotós, de szobrász is: avatott szemmel vizsgálta meg és dicsérte nemcsak Sissi szépségét, de Zala György fehérmárványból faragott Erzsébet-szobrának míves kidolgozását is.

A kastélymúzeum barokk színházában vérbeli színésznőként pózolt a díszletek között. Fiatal spanyol kísérője, Javier Rigau is elkísérte és tütelmesen hallgatta tanácsait, hogyan is fényképezze őt a világot jelentő deszkákon digitális gépével.

A húsz percesre tervezett látogatásból csaknem egyórás program lett és Lollo végül csak azért sietett, mert indult a repülőgépe.