Gáspár Győző felesége tart attól, hogy a Győzike-show nézőiben rossz kép alakul ki róla, mert amikor őt veszik a kamerák, mindig kiabál. "Terminátornak gondolnak az emberek"- panaszkodott Bea a Mai Napnak, és továbbra is furcsán érzi magát abban a helyzetben, hogy a családi házban egy tévés stáb követi az életüket.

"Meg kell mondjam, eddig nincs túl sok jó élményem" - mondta a feleség ismét a terminátori szerepkörre utalva. "Olyan nőnek látnak, aki nem is tud mást, csak kiabálni. Az első adásban mindig akkor mutattak, amikor veszekedtem. Szeretném, ha ez nem így jönne le a képernyőről, úgyhogy megpróbálok ezen változtatni, bár kétlem, hogy sikerülni fog" - ismerte be Gáspárné, aki azt is elárulta, mostanában ingerültebb, mint korábban.

A műsor miatt egyébként nemcsak a feleség érzi magát furcsán, hanem Győzike nagyobbik lánya, Evelyn is. "Vele néha előfordul, hogy nem szeretne szerepelni, mert éppen olyan kedve van. Virág viszont, a kisebbik állandóan a középpontban van. Az életünk ugyanúgy megy, mint eddig, csak annyi változással, hogy mostanában később fekszünk le, általában éjfél körül.