Orlando Bloomnak sikerült visszahódítania ex- barátnőjét, Kate Bosworth-t. A 28 éves színész 2003-ban ismerkedett meg a színésznővel egy GAP-reklám forgatásán, majd kétévi együttjárás után idén januárban szakítottak. Hivatkozásként azt hozták fel, hogy mindkettejüknek túlzsúfolt a naptárja, és a munka mellett nem jutott elég idejük egymásra.

Orlando Bloom
Orlando Bloom
A The Sun azonban kiderítette, hogy Bloom múlt vasárnap a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben titokban találkozott Bosworth-tal, hogy megbeszéljék a jövőt, amiben az is benne van, hogy adnak kapcsolatuknak egy újabb esélyt. Bloom így nyilatkozott erről a lapnak: "Egyelőre senki nem tud még rólunk. Arra jutottunk, hogy mindent megpróbálunk, de csak nagyon lassan és óvatosan haladunk, hogy lássuk, megy-e. Ez most az utolsó éjszakánk, mielőtt Kate ismét elutazik forgatni, de tíz nap múlva ismét itt lesz, és akkor ismét kettesben leszünk. Azt hiszem, elmegyünk majd vacsorázni és kiveszünk egy videót."

A pár egy közeli barátja hozzátette: "Orlando nagyon eltökélt, hogy ezúttal megtartja Kate-et. Egy időben nagyon belevetette magát a hollywoodi életbe, de most már rájött, hogy semmi sem teszi boldogabbá, mint ő."