horoszkóp

Nicole Kidman újra menyasszony?

UIP Duna
UIP Duna
2005.03.22. 11:02

Megtörtént-e az eljegyzés? - latolgatják ausztrál lapok, miután a színésznő elhívta magához Sydney-be barátját, Stephen Bing milliárdos vállalkozót. A leánykérésről Kidman környezetéből szivárogtak ki hírek, és az ausztrál sajtó most mindenáron bizonyítékot keres arra, hogy az egyébként nem romantikus hősszerelmes hírében álló Bing valóban ennyire elragadtatta magát. Jegygyűrű egyelőre nem látható a felek kezén, de az tény, hogy a színésznő jó házigazda módjára minden helyi nevezetességet megmutatott barátjának, és közben remekül mulattak, amiről rengeteg hangulatos lesifotó győzheti meg a nagyérdeműt.

Nicole Kidman korábban határozottan kijelentette, hogy megint férjhez akar menni, sőt azt is mondta, hogy még szülni is szeretne. Azt azonban nem árulta el, ki volna a szerencsés férfiút, akivel hajlandó lenne oltár elé járulni, és most sem nyilatkozott erről az ausztrál sajtónak.

A színésznő legközelebb A tolmács (The Interpreter) című izgalmas politikai krimiben lesz látható, nálunk 2005. április 14-től.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft