Helyi lapértesülések szerint kórházba kellett szállítani Daniela Cicarellit, Ronaldo barátnőjét, mert a brazil futballsztár élettársa rosszul lett egy esküvőn.

A lapok úgy tudják, hogy a volt modell és televíziós műsorvezető állapotos és a vérzés miatt kellett bevinni a Rio de Janeiro-i Niteroi klinikára.

A család kérésére az orvosok nem közölték, milyen kezelést kapott Daniela Cicarelli, aki négy órát töltött a kórházban, majd Ronaldo társaságában helikopteren hagyta el a helyszínt. A távozás előtt egy sereg fotós és újságíró várt a párra, ám ők nem kívántak nyilatkozni az ügyben. A játékos barátnője "rejtélyes" betegsége miatt csak egy későbbi időpontban utazik vissza klubjához, a Real Madridhoz.

A világbajnok február 14-én házasodott össze jelképesen Daniela Cicarellivel. A 28 éves világbajnok egy elegáns francia kastélyban, a Chateau de Chantillyban mondta ki Valentin-napon választottjának a boldogító igent. A Párizstól 35 km-re található, XVII. századi palotában 250 vendég jelent meg, köztük Ronaldo olyan sportoló barátai, mint Raul, David Beckham és Michael Schumacher. A 28 éves klasszis első, Milene Dominguessel kötött házassága 2004 elején bomlott fel, de a válást még nem mondták ki. A házaspár 1999 decemberében kötötte össze életét, nem sokkal később megszületett közös gyermekük, Ronald. A kisfiú az édesanyjával maradt.