horoszkóp

Megszületett Nagy Tímea harmadik gyereke

MTI
MTI
2005.06.22. 16:31

Szerdán kora délután a harmadik gyermek is megérkezett a kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző, Nagy Tímea családjába. A férj, Varga Sándor az MTI érdeklődésére elmondta, "Titi" pályafutásának folytatása attól függ, miként sikerül összeszednie magát a szülés után, Csanád ugyanis 4750 grammal és 63 centivel jött világra.

"Vívni nagyon szeret, és ha úgy érzi, hogy képes feltöltődni, és bírja a fizikai megterhelést, akár a következő olimpiáig is kitarthat. Ez az ő döntése lesz. Én ugyanúgy támogatom majd, mint az elmúlt években" - fogalmazott a férj.

Nagy Tímea közvetlenül az athéni játékok után még arról beszélt, hogy abbahagyja a versenyszerű vívást, később azonban nem zárta ki a folytatás lehetőségét, már csak azért sem, mert - mint mondta - a csapatsiker még hiányzik neki.

Ha három év múlva, a pekingi olimpián ezt nem sikerülne pótolnia, akkor is azzal a tudattal vonulhatna vissza, hogy sokat tett a társaiért, s nem is csak Magyarországon. Korábban ugyanis a legtöbben úgy gondolták, a gyermekvállalás egyben a vívókarrier végét is jelenti, mígnem bebizonyosodott, hogy ez koránt sincs így: Nagy mindkét eddigi - sidney-i és athéni - győzelmét is gyerekszülés után aratta.