horoszkóp

Paula Abdul kikelt a kaliforniai körömszalonok ellen

Reuters
Reuters
2005.06.28. 13:43

Paula Abdul körömfertőzést kapott egy kaliforniani manikűrszalonban, és ezen annyira feldühödött, hogy beadvánnyal zaklatja a helyi törvényhozókat: azt szeretné elérni, szigorítsanak a higiéniás követelményeken.

Beadványában azt állítja, hogy 2004. áprilisában egy Los Angeles-i körömszalonban csináltatott manikűrt, amelynek közel egyéves orvosi kezelés lett a vége. Az énekesnő körömágya elfertőződött, ami szerinte egyértelműen a körömszalonból összeszedett baktériumoknak köszönhető. "A manikűrös valószínűleg nem fertőtlenített szerszámokat használt, később kétfajta baktériumot mutattak ki bennem" - mondta el az énekesnő a Reutersnek. "Professzionális táncosként volt már részem fájdalomban és nem félek tőle, de ez minden eddigit felülmúlt. Már az is iszonyatosan fájt, ha csak a hajam hozzáért a körmömhöz, egyszer pedig felkiáltottam fájdalmamban, amikor az ágynemű a hüvelykujj-körmömhöz dörzsölődött."

Abdul a Lakers pompomlányaként kezdte, majd a 80-as években gyorsan múló popzenei karriert futott be. Jelenleg az American Idol című tehetségkutató show egyik zsüritagja, aminek köszönhetően mostanában ismét felívelőben az ismertsége.