Ötszáz meghívott előtt esküdött örök hűséget egymásnak a hétvégén Batiz András kormányszóvivő és Debre Krisztina tévériporter. A két fiatalt Szenczy Sándor, a világjáró lelkész adta össze a Deák téri evangélikus templomban, ahol Batizék barátai énekeltek is a párnak, az All you need is love című slágert - tudta meg a Blikk. A szertartás után az ifjú pár egy veterán piros sportkocsival hajtott el. A vendégsereg a Vasúttörténeti parkban bulizott.

A hangulatfelelős Gönczi Gábor volt, aki egy meglepetéssel készült a hatalmas bulira: a Matyi és a hegedűs nevű együttessel elénekelte Batiz kedvenc dalát. A kormányszóvivő jó barátja, Kárász Róbert pedig egy filmmel készült, ami Batiz és Debre közös életéről szól, és megkérte Kandech Evelyne-t és Schmidt Barbarát, hogy lépjenek fel a lagzin.

Batiz András és Debre Krisztina néhány éve ismerkedett meg, amikor Batiz az RTL Klubnál dolgozott, Debre pedig a Fókusznak forgatott riportfilmet a romákról. Már akkor is büszkén vállalta roma származását. A férfi tavaly novemberben kérte meg a riporternő kezét Párizsban.