Újabb hajbeültetési műtétet hajtottak végre Silvio Berlusconi olasz miniszterelnökön.

A Corriere della Sera című olasz napilap beszámolója szerint pontosan egy évvel ezelőtt volt Berlusconi első hajműtétje, amelyet Piero Rosati sebészprofesszor végzett el Ferrarában. Az ő rábeszélésére a kormány feje ismét alávetette magát az újabb hajbeültető műtétnek, hogy ezáltal a ritkásabb részeket is dúshajúvá varázsolják.

Rosati sebészorvos ezúttal is az első műtéthez hasonló technikát alkalmazta Berlusconi tar koponyáján. A műtét helyi érzéstelenítéssel 5 órán át tartott és az újság szerint 6 ezer euróba (1,5 millió forintba) került.

Berlusconi bekötözött fejjel, Rosati professzor támogatásával lépett ki az ambulanciáról, majd testőrei segítségével beszállt sötét ablakú autójába.

A miniszterelnökség közleménye szerint a kormányfő megkezdte évi rendes szabadságát, amelyet Szardínián a villájában tölt.

Olasz újságírók találgatják, hogy Silvio Berlusconi milyen fejfedővel fog megjelenni a nyilvánosság előtt: Kalózkendővel, mint a tavalyi műtét után, vagy ezúttal valami más divatot hoz be.