Az egykori műsorvezető a Zsaru magazinnak adott interjújában elmondta, hogy tizennégy évesen ültette első marihuána-palántáját, majd szépen lassan eljutott a kokainig. A valaha volt rádiós szerint nem lehet megállni az egyre keményebb drogok felé vezető úton, viszont le is lehet róluk jönni. Csiszár szerint ma már divat gyógyult drogosnak lenni, valószínűleg ezért merte elmondani a Zsaru magazinnak, hogy régen ő is csinálta.

Az Újvári Eszter, válogatott kosárlabdázó férjeként éldegélő Csiszár kifejtette a drogügyekről vallott nézeteit: szerinte a drogban nagy pénz van, de a megelőzésben is, ráadásul a politika is nagyon érdeklődik iránta, mert szavazatokat lehet azzal nyerni, hogy melyik párt miként vélekedik a kábítószerkérdésről. Csiszár szerint a drog felemelő, kikapcsoló hatású, és a gyerekek nem azért élnek vele, hogy kínozzák magukat. A nulltolerancia elvéről az jutott eszébe, hogy ennyi erővel a játékgépezőket, az alkoholistákat és a nikotinfüggőket is le lehetne csukatni. Elmondta, hogy óriásplakátok helyett inkább elvonó-, kezelő- és utógondozó központokra kéne költeni a pénzt.

Csiszár Jenő egy ideje eltűnt a médiából, de a zsarunak elmondta, hogy új műsorra készülnek Bakáts Tibor Settenkedővel, Salamon Andrással és még egy nagy nével, de egyelőre csak annyit árult el a produkcióról, hogy képi és szellemi világában is újfajta beszélgetős adásra számíthatunk.