Demi Moore hollywoodi filmcsillag szeret élettársával, Ashton Kutcherhez szorosan összebújva a fürdőkádból bírósági show-kat nézni - ezt a legilletékesebb: maga Moore mesélte el a Harper,s Bazaar című folyóiratnak.

A két éve együtt élő pár nemrég új házat vett a hollywoodi dombokon. Bruce Willis 42 éves exfelesége úgy lelkendezett 27 éves barátjáról, mint lelki élettársáról. A háromszoros anya újfent hangsúlyozta, hogy mind Kutcher, mind ő szívesen növelné a család létszámát. A terhességéről keringő híreket azonban nem erősítette meg, házasság-ügyben pedig azt mondta, hogy olyan tervük még nincs, már csak azért sem, mert nincs szükségük semmiféle formalitásra.

2003 nyarán kettejük közös barátnője, Sara Foster útján ismerkedtek meg Ashton Kutcherrel - mesélte Demi Moore. Kutcher azt mondta neki: "Később feltétlenül beszélnem kell veled, négyszemközt." Moore nem vette komolyan a dolgot, és csak annyit válaszolt: "Na igen, biztos." Kutcher azonban erősködött: "Nem, nem, komolyan mondom." Végül is Moore lakásán kötöttek ki, és végigbeszélgették az egész éjszakát - idézte fel a kezdeteket a filmcsillag.

A pár által kedvelt bírósági show-kban egyébként érdekes eseteket rekonstruálnak.