Az RTL-es Győzike hivatalosan talán meg sem jelenhetett volna az idén a Tv2 által támogatott Budapest Parádén, de sikerült kicseleznie a szervezőket. A showman mozgó színpada romakamionként indult a felvonulás startjától, de az Operaháznál rövid idő alatt a Győzike-show járgányává alakították át a járművet: kikerültek a műsor emblémái és mindent vörös futórózsa borított. A Színes Bulvár Lap információi szerint az álkamion indítására már hónapokkal ezelőtt készült a csatorna, ezért sikerült gyakorlatilag egy perc alatt átalakítani a mozgó színpadot.

Fotó: RTL Klub

Győzike a lapnak elmondta, nem érdekli ki volt a parádé támogatója, a lényeg szerinte az volt, hogy "bulizzanak egy jót". Hasonlóképpen nyilatkozott a rendezvény marketingese is, aki szerint ez már évek óta húzódó harc a két csatorna között, ami csak a parádé értékét mutatja, hiszen mindkét adó képviseltetni szeretné magát az eseményen.

A két konkurens csatorna egyébként nem először csap össze a parádén. Tavaly az RTL Klub volt a rendezvény szponzora, és akkor a Tv2 várta az Operaháznál logóival és műsorai promóciójával a lelkes tömeget. Időben kibérelték a helyszínt, így az RTL Klub nem tehetett semmit.