horoszkóp

Xenát majdnem elsodorta a hurrikán

IMDB
IMDB
2005.08.30. 10:35

Lucy Lawless Új Zélandról érkezett New Orleansbe legújabb filmje, a Vámpírdenevérek forgatására, amikor a hatóságok a közelgő Katrina hurrikán veszélye miatt evakuálták a várost. A színésznő - másfél millió lakossal együtt - megpróbálta elhagyni a várost, de a torlódásban hatalmas kocsisorok alakultak ki az autópályán: "A dugóban csak egy-két mérföldes sebességgel tudtunk haladni, néha akár öttel is. Kilenc óráig tartott, míg sikerült megtennem azt a távot, ami normális esetben legfeljebb 50-55 perc lett volna".

A színésznő azonban Xénához méltóan higgadt maradt, és csak amiatt aggódott, mi lesz azokkal, akik nem tudták időben elhagyni a várost. "Csak akkor jöttem rá, hogy az alacsonyabb fekvésű városrészekben lakók mekkora veszélyben is vannak".

Lawless egyébként nem először járt New Orleansban: "Nagyon szeretem ezt a várost, a hőség miatt. Amikor először jártam itt, tartottam tőle, milyen lesz ebben a csatakos forróságban dolgozni, de aztán nagyon élveztem. Ha folyamatosan tudnék itt dolgozni, azonnal ide is költöznék."