horoszkóp

Courtney Love-ból Barbie-baba lesz

femalefirst
femalefirst
2005.08.30. 14:50

Kurt Cobain exnejét a Mattel cég Barbie-baba formájában örökítené meg az utókor számára. A hozzá tartozó Ken-babát azonban nem a botrányhősnő egykori férjéről, hanem jelenlegi pasijáról, az angol komikus Steve Cooganről mintáznák.

Courtney Love

A 41 éves Love-ot sorozatos balhéi és elvonókúrái után most azért kapta fel a sajtó, mert tudni vélték, gyereket vár aktuális szerelmétől. Igaz, a pár ezt azonnal tagadta, és csak annyit ismertek be, hogy volt egy kéthetes románcuk, a Mattel képviselőinek azonban már ez is elég volt a bizarr ötlethez.

Az angol Daily Star újságírójának a cég egyik bennfentese úgy fogalmazott: "Egészen vicces már maga az ötlet is, hogy a vad Courtney és a kis Coogan, akire a szerepe után mindenki csak a kis pancser Alan Partridge-ként azonosít, egy pár volna. A legfurább sztárpár lennének, biztos vagyok benne, hogy babaként óriási sikert aratnának." A képviselő azt is elmondta, hogy a Mattel a pletykák ellenére sem tervezi, hogy a Courtney-barbiból terhes változatot is készítenének.