Számos csonttörése sem tudta visszatartani Madonnát attól, hogy férjét, Guy Ritchie-t elkísérje a torontói filmfesztiválra és segítségére legyen legújabb filmjének eladásában. "A feleségem jól van. Nyolc csontja tört el és mégis itt van velem" - jelentette ki a filmrendező Ritchie a kanadai metropolisban folyó Nemzetközi Filmfesztiválon.

A fotósokat azonban elkerülte Madonna. Az énekesnő augusztus közepén, 47-ik születésnapján leesett az ajándékba kapott lováról, és eltörte kulcscsontját, egyik kezét és három bordáját. Az orvosok szerint három hónapra lesz szükség, hogy teljesen meggyógyuljon.

Madonna férje a fesztivál kezdete előtt egy héttel fejezte be Revolver című filmjét. Torontóban elmondta, hogy "nem könnyű megemészteni" a trükkös csalókról szóló történetet. Az az ötlete támadt, hogy öt filmet rendez egybe. "Azt hiszem, egyszerűen csak torkig voltam azokkal a filmekkel, amelyek nem késztetik gondolkodásra az embert. Olyan filmet akartam forgatni, amely még hosszú ideig foglalkoztatja a nézőt" - nyilatkozta röviddel a premier előtt.