Kirstie Alley táncolva fogyott

IMDB
IMDB
2005.11.08. 14:28

A Nicsak, ki beszél? filmtrilógia akkor még karcsú színésznője az elmúlt tíz évben alaposan meghízott: csúcsformájában több mint száz kilót nyomott. Mióta azonban a Fat Actress című tévésorozatban visszatért, rohamosan fogy, és azt állítja, ezt a táncnak köszönheti.

A színésznőnek Usher, J.Lo és Madonna koreográfusai állítottak össze olyan táncgyakorlat-sort, amivel sikerült megszabadulnia kilói nagy részétől. "Ezek a fickók valóban csodálatosak!" - lelkendezett a színésznő: "Imádom ezt csinálni, olyan mint egy örömünnep!"

Alley és a koreográfusok most üzleti oldalról közelítik meg a dolgot: a sikeresen vizsgázott gyakorlatokból táncos edzőprogramot állítanak össze. A színésznő szerint ez azért is lesz speciális, mert nem tornacsukában, hanem magas sarkú cipőben kell végezni a gyakorlatokat, ezáltal pedig a hölgyek még edzés közben is jól nézhetnek ki. "Sose látni például sztriptíztáncosnőt flipflop-papucsban - lapostalpú cipőkben a nők olyanok, mint a kacsák, abban egyszerűen nem lehet szexinek lenni".