A 25 éves amerikai színésznő és 32 éves férje hivatalosan is bejelentették, hogy válnak. "Háromévi házasság után, gondos mérlegelést követően arra jutottunk, hogy külön folytatjuk" - mondja a kiadott sajtóközlemény.

A pár házasságának válságáról szóló pletykák legutóbb tavaly októberben röppentek fel, de akkor tagadták a hírt: Simpson egyenesen úgy fogalmazott, "házasságunk jobb, mint valaha". Akkor sikerült elsimítani a problémákat, de idén júliusban ismét azt írták a lapok, hogy a kapcsolat menthetetlen. Jessica apja és menedzsere, Joe Simpson akkor így reagált: "Veszekszenek? Igen. Szakítani akartak? Igen. Ha a veszekedés váláshoz vezet, akkor nem maradnának házaspárok. A feleségem és én 27 éve vagyunk házasok, ebből 26 évben kis híján elváltunk."

Jessica a maga részéről úgy vélte, "vannak néha konfliktusok egy kapcsolatban, de minden vita csak jó dolog, hiszen legalább kommunikáltok".

Jelenlegi sajtóközleményük szerint a váláshoz közös döntés vezetett, és ettől még tisztelik és elismerik egymást. A bulvársajtónak csak annyit üzentek: "Reméljük, tiszteletben tartják majd magánéletünket e nehéz időszak folyamán".