horoszkóp

Aláírásgyűjtés indult Zalatnayért

2005.11.28. 10:52
Zalatnay Sarolta néhány rajongója elhatározta, kegyelmet kér az énekesnő számára Sólyom Lászlótól, írja a Színes Bulvár Lap.

Zalatnay Sarolta egy éve és egy hónapja tölti hároméves büntetését. Ha harmadolnák börtönben töltendő éveit, 11 hónap múlva feltételesen szabadlábra kerülhet. Zalatnay áprilisban beadott kegyelmi kérvényét azonban elutasították, a határozatot Cini októberben kapta kézhez, azóta nincsenek róla különösebb hírek. Annyit tudni lehet, hogy az énekesnő számára a börtönben még fontosabb lett a hit.

Két rajongó azzal kereste fel a Színes Mai Lap szerkesztőségét, hogy jutassák el levelüket az énekesnőnek, melyben egyebek mellett a hit erejéről írnak az énekesnőnek, aki a lap értesülései szerint a megpróbáltatások következtében eléggé magába fordult. A két rajongó újabb kegyelmi kérvényt is be akar nyújtani Sólyom László köztársasági elnöknek, melynek érdekében aláírásgyűjtésbe kezdtek.

Az énekesnőt nagy kárt okozó csalás miatt 2004. szeptemberben ítélték három év letöltendő börtönbüntetésre, és mint már arról korábban lapunk is írt, a másodfokon hozott ítélet szerint leghamarabb két év letöltése után szabadulhat.