Az egészséges szerelmi élet világjáró nagykövetévé lépett elő Jerry Hall, a Rolling Stones-beli Mick Jagger volt felesége. Az egyik nagy gyógyszergyár kampányának főszereplőjeként azt hirdeti majd, hogy a szexről mind a férfiaknak, mind a nőknek nyíltan kell beszélni.

"Az egészséges szerelmi élet nincs és nem is lehet a 20-40 éves korosztálynak fenntartva, és soha nincs késő ahhoz, hogy szexuális életünket a lehető legjobbá tegyük. Ezért ha problémák adódnak, néha elegendő egyetlen beszélgetés az orvossal, vagy a partnerünkkel" - indokolta a 49 éves texasi exmodell, négy gyermek anyja azt, hogy miért vállalta a megbízatást.

Hall nemrégiben azzal került a lapok címoldalára, hogy a londoni földalattin saját televíziós valóságshowját olyan plakáttal hirdette, amelyen 12 félmeztelen férfit vezet pórázon. A sok vitát kiváltó showban Jerry Hall fiatal szeretőt keres, s 12 férfi vetekszik a kegyért: a végül bennmaradó győztesre hatjegyű összeg és Hall társasága vár. A plakátokat néhány óra után eltávolították a földalatti állomásairól.